Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Comença el Cicle de passejades per a la gent gran amb una sortida a Manresa

Passejada per la Llagosta de l'edició anterior
Passejada per la Llagosta de l’edició anterior.

L’Ajuntament de la Llagosta ja té programat el Cicle de passejades per a la gent gran que organitza cada any en el marc del programa Esport per a tothom de la Diputació de Barcelona. Des del mes de novembre fins a l’abril del 2016, es faran quatre excursions per conèixer diferents indrets de Barcelona.

Aquest cicle ofereix una sèrie de circuits naturals per potenciar l’activitat física entre la gent gran. Les sortides guiades són de tot el dia. La primera de les quatre passejades previstes es farà a Manresa, la capital del Bages. Aquesta excursió tindrà lloc el 26 de novembre. Les inscripcions per prendre part en aquesta sortida es poden fer fins al divendres 20 de novembre al Casal d’Avis. La regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de la Llagosta, Antonia Illescas, ha indicat que aquesta iniciativa “vol donar a conèixer diferents entorns geogràfics de la província de Barcelona” i alhora “oferir una eina de motivació” a la gent gran.

El 17 de febrer està previst realitzar la passejada pels entorns del nostre municipi. La tercera sortida serà el 15 de març a Torelló i la darrera està programada per al 7 d’abril a Cerdanyola del Vallès.

Com cada temporada, al voltant del mes de maig, es farà la cloenda del Cicle de passejades amb tots els municipis de la província de Barcelona que hi prenen part. Aquesta sortida encara no té data ni lloc concretats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies