Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Les persones discapacitades d’Aspayfacos gaudeixen del seu dia a l’Asociación Rociera

Festival Aspayfacos (web)Les persones amb discapacitat de l’entitat Aspayfacos tornen a ser les protagonistes del Festival organitzat per l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta. Aquest dissabte, la seu de l’entitat s’ha convertit en un espai pensat per a elles.

Al llarg d’aquest matí, la vintena d’infants, joves i adults d’Aspayfacos han participat als jocs, als tallers,
al ball i a l’aperitiu final que han preparat els membres de l’Àrea juvenil de l’Asociación Rociera. Un dels seus membres, Pedro Manzano, ha manifestat que «els joves d’Aspayfacos s’entreguen cada vegada més amb les activitats» i que per a ells suposa «omplir-se molt a nivell personal». Una de les noies participants, Lidia Polo, s’ha mostrat molt contenta amb la jornada i espera «que es faci cada any».

La tarda començarà amb una xocolatada, al voltant de dos quarts de sis. Mitja hora més tard, tindran lloc les actuacions del festival benèfic amb el cor Jara y Romero de l’Asociación Rociera, i els quadres de ball de l’entitat Promesa Flamenca i Sabor Andaluz.

Mónica Reyes, una de les mares d’Aspayfacos, considera que aquests actes ajuden a la integració “molt important per a ells i per als pares» i que aquest és un dia «molt esperat per tots».

Publicitat

Publicitat

Més notícies