Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

El sènior del CD la Concòrdia ensopega a casa amb el Teldeportivo (2-5)

IMG_0459El sènior del Club Deportivo la Concòrdia ha perdut aquesta tarda davant del Teldeportivo per 2 a 5. Les de Tati Torres han començat molt bé el partit, s’han avançat en el marcador i han tingut més ocasions clares de gol, però l’equip canari ha sabut reaccionar i finalment s’ha fet amb la victòria.

Sonia Blanco ha aconseguit l’1 a 0 al minut 2. La Concòrdia pressionava molt bé al seu rival i es plantava amb facilitat davant de la porteria rival. Al minut 5, Cris ha enviat una pilota al pal.

Mica en mica, les visitants s’han fet amb el control del partit i, al minut 11, han empatat amb un gran gol. La portera de la Concòrdia Mónica Utrilla i els pals han evitat durant un bon temps el segon gol del Teldeportivo, que, finalment, ha arribat poc abans del descans.

Només començar la segona part, les visitants han marcat l’1 a 3. La Concòrdia ha pressionat, però no ha tingut el dia i, a més, la portera visitant ha estat força encertada. El Teldeportivo ha fet dos gols més i Sandra ha establert el definitiu 2 a 5.

A les files de la Concòrdia ha debutat avui Esther Rodríguez, que ve del Castelldefels, de Primera Nacional. L’equip llagostenc ha tingut avui les baixes d’Iris i d’Anna Escribano, que es va lesionar la jornada passada. El proper cap de setmana, les de Tati Torres jugaran a la pista del Club Natació Caldes.

El conjunt llagostenc ocupa ara la tercera posició amb 14 punts, a tres del nou líder, el Joventut Elx, i a un del segon classificat, el San Isidro. El CN Caldes és novè amb 8 punts.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies