Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Concentració per les víctimes dels atemptats de París

concentracio parisL’Ajuntament de la Llagosta s’ha concentrat aquest migdia a la porta del Consistori en solidaritat amb les víctimes dels atemptats terroristes patits aquesta nit a París.

Les banderes de l’edifici consistorial onegen a mig pal en senyal de dol per les 128 víctimes mortals que fins ara han causat els set atacs terroristes succeïts a la capital francesa. Els atemptats també han provocat uns 200 ferits, 99 del quals estan molt greus.

Per a dilluns, a les 19 h, l’Ajuntament ha convocat una concentració ciutadana com a mostra de rebuig a aquests actes terroristes. El Consistori se suma així a la crida feta per la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies