Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Prèvia esportiva del cap de setmana del 14 i 15 de novembre

En futbol sala, a la Segona Nacional femenina el Club Deportivo la Concòrdia rep el Teldeportivo el dissabte a les 17.30 h al CEM El Turó. A la Primera Nacional Catalana masculina, al grup B, el FS Unión Llagostense visita la capital vallesana per jugar contra el Ciutat de Granollers Can Bassa el dissabte a les 19 h.

En futbol, a la Quarta Catalana masculina, grup 8, el CE la Llagosta visita el Lliçà d’Amunt B el dissabte a les 18 h. Pel que fa en veterans masculí, el Viejas Glorias, visita el Llano el dissabte a les 16 h.

En handbol, a la Segona Catalana masculina, grup B, el primer equip del JH la Llagosta rep el Sant Joan Despí B el dissabte al poliesportiu Antonio García Robledo a les 19.30 h. A la Tercera Catalana masculina, grup A, el dissabte el Vallag visita la pista del Gavà C a les 20.45 h; mentre que el diumenge el filial del JH la Llagosta visita el Tortosa B a les 17 h. En femení, a la Primera Catalana, grup C, el JH la Llagosta visita el Martorell el diumenge a les 12.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies