Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense B perd el primer partit de lliga a Centelles

El filial masculí del Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre el primer partit de la temporada a la pista del Centelles aquest dimecres. El partit, corresponent a la setena jornada d’aquest cap de setmana, es va avançar i els de la nostra localitat van perdre per un ajustat 5 a 4. El partit va estar marcat per la lesió del llagostenc David Bermejo, que estarà fora dels terrenys de joc durant un mes per una fractura.

A falta de la disputa de la resta de partits de la jornada, el segon equip masculí del FS Unión Llagostense ocupa el primer lloc amb 12 punts. Aquest cap de setmana podria ser avançat per Futsal Santa Susanna, Racing Llavaneres i Sant Cebrià de Vallalta, que ocupen el segon, tercer i quart lloc respectivament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies