Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El CE la Llagosta visitarà el Lliçà d’Amunt B sense la imbatibilitat

El Club Esportiu la Llagosta va perdre la imbatibilitat de la temporada contra el Montornés Norte després de perdre per 0 a 1. Els llagostencs es voldran refer de la primera derrota aquest dissabte al camp del Lliçà d’Amunt B.

El conjunt llagostenc va perdre el seu primer partit de lliga el diumenge passat amb un únic gol de l’equip rival, que va marcar Cristian Ramoneda al minut 19. La Llagosta i el Montornès Norte van jugar amb un jugador menys la recta final del partit per les expulsions del local Mingo i del visitant Yassine.

Tot i perdre el CE la Llagosta segueix al segon lloc del grup 8 de la Quarta Catalana amb 17 punts però s’amplia la diferència respecte al líder, la UD Lourdes, que va guanyar i suma 21 punts. El Lliçà d’Amunt B, rival d’aquesta propera jornada dels llagostencs, ocupa el penúltim lloc amb 1 punt.

Publicitat

Publicitat

Més notícies