Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament publica al seu web la proposta de modificacions de les ordenances fiscals

L’Ajuntament de la Llagosta ha publicat al seu web, www.llagosta.cat, la proposta de modificacions de les ordenances fiscals per al proper any, aprovades inicialment al Ple extraordinari del passat 2 de novembre. Aquesta és la primera vegada que es fa pública a travès del web municipal aquesta documentació. L’equip de govern vol donar així la màxima informació a la ciutadania i facilitar la possible presentació d’esmenes.

Al web municipal es pot trobar un dossier explicatiu de la proposta d’ordenances fiscals feta per l’equip de govern municipal. Al document s’exposen els motius pels quals s’ha decidit incrementar l’IBI en un 3,8% i la taxa de residus en un 3,11%. L’arxiu incorpora taules comparatives sobre la pressió fiscal de municipis del nostre entorn.

Al web també està disponible el document d’aprovació inicial de les ordenances que va passar pel Ple extraordinari del 2 novembre. La ciutadania també té accés a un enllaç per poder presentar al·legacions de forma telemàtica i un altre per imprimir la instància i poder fer-les presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El termini de presentació d’al·legacions finalitza el 15 de desembre.

L’equip de govern insta a qualsevol persona, entitat o partit interessat a parlar d’algunes de les modificacions de les ordenances fiscals a adreçar-se directament a la regidora d’Economia i Hisenda, Conchi Jiménez, a l’adreça electrònica jimenezcc@llagosta.cat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies