Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El JH la Llagosta suma la cinquena derrota en sis partits

El primer equip masculí del Joventut Handbol la Llagosta va sumar la cinquena derrota en sis partits disputats a la Segona Catalana, grup B. Els llagostencs van perdre a la pista del Fornells per 27 a 22 el dissabte.

El conjunt de la nostra localitat es manté al penúltim lloc amb 1 punt i amb els mateixos punts que el darrer classificat, el Sant Martí Adrianenc C. El proper partit dels de Xavier Canalejas serà aquest dissabte contra el líder, el Sant Joan Despí C. El compromís tindrà lloc al poliesportiu Antonio García Robledo a les 19.30 h.

Pel que fa el filial masculí, al grup A de la Tercera Catalana, va perdre contra el Súria B per 25 a 29 el diumenge. Els llagostencs ocupen el vuitè lloc amb 6 punts. El següent partit dels llagostencs serà aquest diumenge a la pista del Tortosa B, que ocupa el setè lloc amb 6 punts.

En femení, el sènior del JH la Llagosta va perdre 10 a 14 contra el Vic. Les llagostenques segueixen sense puntuar al grup C de la Primera Catalana i són últimes classificades. El proper partit serà aquest diumenge a la pista del Martorell, que ocupa el novè lloc amb 2 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies