Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense goleja el Baix Montseny (8-2)

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va golejar el Baix Montseny per 8 a 2 el cap de setmana. Els llagostencs pugen fins al tercer lloc de la Primera Nacional Catalana, grup B, amb 12 punts i estan a 6 punts del líder, el Porqueres. Els llagostencs podrien pujar fins al segon lloc amb 15 punts, ja que encara tenen pendent sumar els 3 punts del partit contra el Cadaquès, que van guanyar sense jugar per falta de jugadors dels gironins.

El sènior A de la Unión Llagostense es va mostrar molt superior al Baix Montseny i es va refer de la passada derrota contra el líder. Els de la nostra localitat van marxar al descans 2 a 0 a favor i a la segona part van marcar sis gols més. Els golejadors de la nostra localitat van ser Marc Fàbrega, Juan Carlos, i els doblets de David Martín i Youssef.

El proper partit dels llagostencs serà aquest dissabte a la pista del FS Ciutat de Granollers, que ocupa el novè lloc amb 6 punts.

Pel que fa el segon equip masculí del Fútbol Sala Unión Llagostense es manté líder del grup A de la Primera Territorial després de sumar la quarta victòria de la temporada. Els llagostencs van guanyar a l’Escola Pia Santa Anna Mataró per 3 a 1. La propera jornada dels llagostencs serà a la pista del Centelles aquest dimecres a les 20.30 h. El Centelles ocupa el vuitè lloc amb 6 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies