Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

Daniel Buendía s’estrena amb l’or en la primera prova de la copa catalana de judo

El judoka del Club de Judo Karate la Llagosta, Daniel Buendía, va estrenar la temporada amb el primer lloc en la primera Copa Catalunya júnior i sènior. El llagostenc va participar el dissabte passat al pavelló Llars Mundet de Barcelona.

Daniel Buendía va prendre part de la primera Copa de Catalunya de judo a darrera hora, ja que segons el calendari que s’havia fixat no ho contemplava. Buendía, per motius de feina, ho veia complicat rendir a un bon nivell però finalment va participar i va ser el millor lluitador de la jornada pujant a l’esglaó més alt del podi català i penjant-se l’or.

L’objectiu d’aquesta temporada de Daniel Buendía és guanyar la Copa de Catalunya i posteriorment intentar participar al Campionat d’Espanya.

En la copa catalana també va participar Andrei Ivancea, que es va quedar a les portes del bronze. Ivancea no va poder fer el darrer combat i l’organització el va desqualificar, fet que va perdre els punts que havia sumat que li haguessin donat el metall.

Publicitat

Publicitat

Més notícies