Daniel Buendía s’estrena amb l’or en la primera prova de la copa catalana de judo

0
91

El judoka del Club de Judo Karate la Llagosta, Daniel Buendía, va estrenar la temporada amb el primer lloc en la primera Copa Catalunya júnior i sènior. El llagostenc va participar el dissabte passat al pavelló Llars Mundet de Barcelona.

Daniel Buendía va prendre part de la primera Copa de Catalunya de judo a darrera hora, ja que segons el calendari que s’havia fixat no ho contemplava. Buendía, per motius de feina, ho veia complicat rendir a un bon nivell però finalment va participar i va ser el millor lluitador de la jornada pujant a l’esglaó més alt del podi català i penjant-se l’or.

L’objectiu d’aquesta temporada de Daniel Buendía és guanyar la Copa de Catalunya i posteriorment intentar participar al Campionat d’Espanya.

En la copa catalana també va participar Andrei Ivancea, que es va quedar a les portes del bronze. Ivancea no va poder fer el darrer combat i l’organització el va desqualificar, fet que va perdre els punts que havia sumat que li haguessin donat el metall.

Publicitat