Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Els pins de la Llagosta seran tractats contra la processionària

Aquesta nit i demà a la nit es realitzarà un tractament fitosanitari als pins de la Llagosta. Es tracta d’un tractament pel control de la processionària del pi que anirà a càrrec de l’empresa Alemany Fitosanitaris. L’operació començarà a les 22 h i finalitzarà al voltant de les 6 h.

Aquestes actuacions no presenten un termini de seguretat després de la seva aplicació i, per tant, la reentrada de la ciutadania a la zona tractada pot ser immediata. Com a mesura de precaució es recomana retirar aliments i roba de les terrasses i balconades de les zones a tractar per si hi ha deriva aèria provocada pel vent.

Les zones on s’actuarà són: la plaça de la Masia, la d’Anne Frank, la de Concepció Arenal, la d’Andalusia, la de la Sardana, la de l’alcalde Francisco Javier Serrano, la plaça de Catalunya, la dels Drets Humans, el Parc Popular, la zona de la Piscina municipal, els jardins de la Pineda Fosca, la zona del Cementiri i la illeta al costat de l’autopista.

Publicitat

Publicitat

Més notícies