Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia derrota les Corts (3-6)

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia va guanyar el cap de setmana per 3 a 6 a la pista de les Corts i es va retrobar amb el triomf després de dos empats seguits. Al descans, les de Tati Torres dominaven per 2 a 4 i, a la represa, van confirmar la victòria.

L’equip llagostenc manté la segona plaça amb 14 punts, un menys que el líder, el San Isidro. Dissabte, a partir de les 17.30 hores, la Concòrdia rebrà la visita del Teldeportivo, que és el setè classificat amb 8 punts i que ve de derrotar el Santa Rosa per 6 a 1.

D’altra banda, dues jugadores del Club Deportivo la Concòrdia, Sonia Blanco i Laia Martínez, participaran aquest vespre en un entrenament de la selecció catalana sub-21 a Cornellà. Altres quatre jugadores del club, Sonia Gironés i Judit Moya, en categoria juvenil, i Marta Vizcaino i Leyre Méndez, en cadet, van prendre part ahir en entrenaments de les seleccions comarcals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies