Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Prèvia esportiva del cap de setmana del 7 i 8 de novembre

En futbol sala, a la Segona Nacional femenina el Club Deportivo la Concòrdia visita les Corts el dissabte a les 16 h. A la Primera Nacional Catalana masculina, el grup B, el FS Unión Llagostense rep el Baix Montseny el dissabte al CEM El Turó a les 17.15 h; mentre que el filial de la Unión Llagostense rep el diumenge a l’Escola Pia Santa Anna Mataró a les 12 h al CEM El Turó.

En futbol, a la Quarta Catalana masculina, grup 8, el CE la Llagosta rep el Montornés Norte el diumenge al camp Municipal Joan Gelabert a les 18 h. En veterans, a la Divisió d’Honor, el CD Viejas Glorias rep la Planada el dissabte al camp Municipal Joan Gelabert a les 17 h.

En handbol, a la Segona Catalana masculina, grup B, el JH la Llagosta visita el Fornells el dissabte. A la Tercera Catalana, grup A, el dissabte el Vallag rep el Sant Cugat C al poliesportiu Antonio García Robledo a les 17.30 h; mentre que diumenge el filial masculí del JH la Llagosta rep el Súria B al poliesportiu Antonio García Robledo a les 18 h. A la Primera Catalana femenina, grup C, el JH la Llagosta rep el Vic el diumenge al poliepsortiu Antonio García Robledo a les 13 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies