Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El CE la Llagosta celebrarà la presentació de la base el diumenge

El Club Esportiu la Llagosta celebrarà la presentació oficial de la temporada aquest diumenge. L’acte tindrà lloc a partir de les 16 h al camp Municipal Joan Gelabert i, posteriorment, es disputarà el partit del primer equip masculí contra el Montornés Norte a les 18 h.

L’acte comptarà amb la desfilada tradicional de tots els equips llagostencs amb gairebé 200 jugadors. Enguany el club té 15 equips amb una escola, dos prebenjamins, tres benjamins, quatre alevins, dos infantils, un cadet, un juvenil i un sénior masculí. Durant la presentació es faran les tradicionals fotografies per equips i la final amb tots els conjunts. A l’acte hi assistirà l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i el regidor d’Esports, Jordi Jiménez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies