Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Llagosta Language Center ofereix diverses beques a aturats i a empreses locals

IMG_0345L’Ajuntament de la Llagosta i l’acadèmia d’idiomes Llagosta Language Center han signat aquest migdia un conveni per millorar el nivell d’anglès amb una sèrie de cursos becats. L’acte ha tingut lloc a la seu d’aquest centre educatiu, al carrer de Sant Pau, i ha comptat amb la presència de l’alcalde, Óscar Sierra, i de la responsable de Llagosta Language Center, Marta Esparza.

El conveni contempla la concessió de deu beques per estudiar un curs sencer d’anglès bàsic per a aturats que estiguin inscrits al servei de Recerca d’Ocupació Local de l’Ajuntament de la Llagosta. També podran accedir empreses de la Llagosta a sessions formatives de 12 hores per als seus treballadors. Els beneficiaris hauran de pagar els materials i els llibres.

El conveni també servirà per potenciar L’hora del conte en anglès, que té lloc mensualment a la Biblioteca Municipal de la Llagosta amb el suport de Llagosta Language Center. A partir d’ara, L’hora del conte en anglès tindrà lloc els divendres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies