Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

L’HC Valllag reprèn la lliga amb la visita del líder, el Sant Cugat C

El sènior de l’Handbol Club Vallag reprèn aquest dissabte la competició rebent el líder del grup A de la Tercera Catalana, el Sant Cugat C. Els llagostencs, que van descansar la setmana passada perquè no tenien partit de lliga, ocupen el tercer lloc amb 7 punts.

L’equip de Pedro Iglesias ha tingut una setmana més per preparar la visita del primer classificat al poliesportiu Antonio García Robledo. Els del Vallès Occidental són l’únic equip del grup que suma els partits per victòries i són el conjunt més golejador, amb 171 dianes. A favor, el Vallag és la segona millor defensa encaixant 101 gols.

El partit tindrà lloc el dissabte al poliesportiu Antonio García Robledo a les 17.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies