Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

L’atur creix en 24 persones a la Llagosta durant el mes d’octubre

L’atur a la Llagosta creix en 24 persones durant el mes d’octubre i augmenta fins als 1.127 la xifra d’inscrits a les Oficines de Treball. En termes relatius, l’increment respecte el mes passat és d’un 2,18%, i la taxa d’aturats se situa al 17, 82%, encara un punt i mig per sobre de la mitjana comarcal.

Comparades amb les del mateix període de l’any passat, les dades són més optimistes ja que enguany hi ha 189 persones aturades menys que a l’octubre de 2014.

Al conjunt de la comarca, l’atur també augmenta a l’octubre. L’increment al Vallès Oriental és de 119 persones més que al mes passat, i ara mateix es registra una taxa de desocupació del 16,08% amb 29.733 persones a l’atur. Amb l’increment d’aquest octubre es mantenen tres mesos consecutius de creixement, tot i que ara hi ha 4.042 aturats menys que l’any passat a la mateixa època.

Publicitat

Publicitat

Més notícies