Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El president de les Noves Generacions del PP a l’Hospitalet visita la Llagosta

La visita ha finalitzat amb una tertúlia.
La visita ha finalitzat amb una tertúlia.

El Partit Popular de la Llagosta ha organitzat aquest matí un acte a la nostra localitat, que ha comptat amb la participació de Xavier Pasamonte, president de les Noves Generacions del PP a l’Hospitalet de Llobregat. Pasamonte ha passejat pel mercat ambulant i pel Mercat Municipal de la Llagosta, acompanyat per Jordi Alcaraz Giménez, coordinador de les Noves Generacions del PP a la Llagosta, i per altres membres de les Noves Generacions de diverses poblacions. Posteriorment, han participat en una tertúlia-cafè en un bar de la nostra localitat.

Pasamonte ha parlat amb comerciants del mercat ambulant, que li han mostrat la seva disconformitat amb l’actual ubicació de les parades. Al Mercat Municipal també ha dialogat amb botiguers, que li han explicat que les vendes han baixat.

El president de les Noves Generacions del PP a l’Hospitalet de Llobregat s’ha solidaritzat amb el comerç local i ha recordat que el Partit Popular, que té la Regidoria de Comerç a l’Ajuntament de la Llagosta, treballarà per donar suport als botiguers de la Llagosta i per realitzar les millores necessàries a la ubicació del mercat ambulant.

Publicitat

Publicitat

Més notícies