El llagostenc Luis Canalejas dirigeix el CH Cardedeu de la Primera Catalana d’handbol

0
63

Luis Canalejas, exentrenador del sènior masculí del JH la Llagosta, dirigeix des de finals de l’estiu el primer equip masculí del Club Handbol Cardedeu a la Primera Catalana. El llagostenc va marxar al final de la temporada passada de l’entitat de la nostra localitat i aquesta temporada s’ha vinculat amb el projecte cardedeuenc com a mínim per aquest curs.

Canalejas, que va assolir dos ascensos amb el Joventut Handbol la Llagosta, va vincular-se amb el Cardedeu per dirigir en un primer moment l’equip juvenil. Posteriorment, degut a la marxa del tècnic del sènior masculí, la directiva va proposar-li agafar les regnes del primer equip,q ue tot just acabava de pujar a Primera Catalana, i des de finals de l’estiu dirigeix el Cardedeu. Canalejas afronta el repte de l’equip vallesà amb una plantilla jove i amb poca experiència a la categoria. Després de cinc jornades, el Cardedeu de Luis Canalejas ocupa el tretzè lloc amb 1 victòria i 4 derrotes. L’objectiu de l’equip és la salvació.

Publicitat