Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El llagostenc Luis Canalejas dirigeix el CH Cardedeu de la Primera Catalana d’handbol

Luis Canalejas, exentrenador del sènior masculí del JH la Llagosta, dirigeix des de finals de l’estiu el primer equip masculí del Club Handbol Cardedeu a la Primera Catalana. El llagostenc va marxar al final de la temporada passada de l’entitat de la nostra localitat i aquesta temporada s’ha vinculat amb el projecte cardedeuenc com a mínim per aquest curs.

Canalejas, que va assolir dos ascensos amb el Joventut Handbol la Llagosta, va vincular-se amb el Cardedeu per dirigir en un primer moment l’equip juvenil. Posteriorment, degut a la marxa del tècnic del sènior masculí, la directiva va proposar-li agafar les regnes del primer equip,q ue tot just acabava de pujar a Primera Catalana, i des de finals de l’estiu dirigeix el Cardedeu. Canalejas afronta el repte de l’equip vallesà amb una plantilla jove i amb poca experiència a la categoria. Després de cinc jornades, el Cardedeu de Luis Canalejas ocupa el tretzè lloc amb 1 victòria i 4 derrotes. L’objectiu de l’equip és la salvació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies