Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Animalets celebra diumenge la 1a Jornada de Portes Obertes

L’Associació Protectora d’Animals i Plantes de la Llagosta, Animalets organitza diumenge, d’11 a 14 h, la primera Jornada de Portes Obertes. Amb aquesta iniciativa es vol donar a conèixer la tasca que fa l’entitat.

Animalets pretén potenciar l’adopció de gats a la nostra localitat. Actualment, al refugi de l’associació hi ha uns 40 animals esperant que algú els vulgui donar una llar. L’entitat protectora de la Llagosta es planteja com a objectiu desmitificar l’adopció de gats adults. Habitualment, es considera que aquest animal s’adapta millor quan és petit. Animalets assegura que és tot el contrari.

Durant la Jornada hi haurà un pica pica vegà. A més, també es posaran a la venda samarretes i bosses promocionals d’Animalets. Les persones interessades a assistir-hi es poden posar en contacte amb l’entitat a travès del seu correu electrònic, animaletslallagosta@gmail.com, o del seu perfil de Facebook.

Animalets té el refugi a tocar de la Riera Seca. Per a la Jornada de Portes Obertes de diumenge s’ha establert un punt de trobada al costat del pont de la Riera Seca a l’antiga N-152. Des d’allà, els membres de l’entitat aniran acompanyant als visitants fins al refugi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies