Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

El CE la Llagosta es deixa el lideratge a Sant Fost

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va empatar sense gols al camp del Sant Fost el dissabte passat. L’equip d’Humberto Velasco, que encadenava cinc victòries, va veure’s trencada la dinàmica i va baixar al segon lloc de la Quarta Catalana, al grup 8.

El partit contra el Sant Fost, que també lluita per les posicions capdavanteres, va ser intens i amb un joc dur local, permès per l’àrbitre tot i les queixes dels llagostencs. El conjunt de la nostra localitat va rebre una pressió massa amunt i no va ser capaç d’aconseguir treure la pilota per generar jugades de perill. Al tram final del partit, els locals van atacar amb més empenta i van estar a punt de donar un ensurt a la Llagosta.

Amb l’empat, els llagostencs baixen al segon lloc amb 17 punts i estan a 1 punt del nou líder, la Lourdes. Pel partit d’aquesta setmana el CE la Llagosta modifica el seu horari habitual degut a la presentació del club, que tindrà lloc el diumenge a les 16 h al camp Municipal Joan Gelabert. El compromís es jugarà en acabar la presentació, a les 18 h, contra el tercer classificat, el Montornés Norte.

Publicitat

Publicitat

Més notícies