Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

La Llagosta acull a partir de demà l’exposició Escoles d’altres mons

Demà s’inaugurarà al Centre Cultural l’exposició Escoles d’altres mons, que compta amb imatges del fotògraf internacional Kim Manresa. La mostra és un projecte educatiu de sensibilització sobre el dret a l’educació i les desigualtats socials.

Escoles d’altres mons s’inaugurarà demà, a les 12.30 h. L’acte inclourà una visita guiada a càrrec del comissari de l’exposició, l’escriptor salvadorenc Carlos Ernesto García.

El treball del fotògraf internacional Kim Manresa porta a reflexionar al voltant del dret de totes les persones a l’educació, i l’exigència que aquesta sigui una prioritat de les administracions públiques i dels organismes internacionals.

L’exposició es podrà visitar al vestíbul del Centre Cultural fins el propoer 29 de novembre, en horari de tarda. Escoles d’altres mons és un projecte que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies