Dijous, 25 abril 2024
11.9 C

El CD Viejas Glorias empata a domicili contra el Sant Quirze (2-2)

El Club Deportivo Viejas Glorias va empatar 2 a 2 al camp del Sant Quirze el dissabte. Els llagostencs es mantenen al tercer lloc de la Divisió d’Honor de veterans, ara amb 16 punts.

La primera meitat contra el sant Quirze no va tenir un clar dominador. Els llagostencs es van veure superats al minut 13 de partit, però abans de la mitja hora de joc Bibi va fer l’empat de penal. Els locals es van tornar a avançar just abans del descans en un contraatac. A la represa, el Viejas Glorias va fer l’empat definitiu amb el gol d’Óscar després d’una bona assistència de Bibi al minut 67.

Els llagostencs reben dissabte a les 17 h al Municipal Joan Gelabert a la Planada, que està a la zona còmode de la Divisió d’Honor.