Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Primera derrota del FSU Llagostense a la Primera Nacional Catalana

Primera derrota del primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense a la Primera Nacional Catalana, grup B. Els llagostencs van perdre a la pista del Porqueres per un ajustat 3 a 2.

El conjunt de la nostra localitat es va avançar mitjançant el gol de David Soria, però abans del descans els locals van poder fer l’empat. A la represa, de nou, Soria va avançar els llagostencs. Però al tram final el Porqueres va marcar dos gols consecutius i va deixar el 3 a 2 final.

Els llagostencs, amb un partit pendent, ocupen el quart lloc amb 9 punts i està a 6 punts del líder, el Porqueres. En la propera jornada els de la nostra localitat reben la visita del Baix Montseny, que ocupa l’antepenúltim lloc amb 3 punts.

Pel que fa el segon equip no va jugar cap partit de lliga perquè el seu rival, el Manlleu, s’ha retirat. Els llagostencs, amb un partit pendent colideren el grup A de la Primera Territorial amb 9 punts. El primer classificat és el FS Sant Cebrià de Vallalta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies