Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El sènior de la Concòrdia empata amb el Vallirana però s’apropa al líder

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia va empatar dissabte a casa a zero gols contra el Vallirana en partit corresponent a la sisena jornada de lliga a la Segona Divisió Nacional. L’equip llagostenc va buscar el gol de la victòria amb insistència al llarg del partit, però no el va trobar. Durant l’enfrontament, va patir una lesió greu la capitana de la Concòrdia, Iris Gutiérrez.

La Concòrdia es manté en segona posició amb 11 punts, a només un del líder, el San Isidro, que el cap de setmana va perdre a casa contra el Centelles. El tercer classificat és el Joventut Elx, també amb 11 punts.

El proper cap de setmana, el conjunt llagostenc anirà a la pista de les Corts, que ve d’empatar a dos gols contra el Santa Rosa i que ocupa la setena posició amb 8 punts.

D’altra banda, el Club Deportivo la Concòrdia va ser una de les entitats homenatjades divendres en l’acte que organitza cada any el Mundo Deportivo per premiar els equips que van pujar la temporada passada o que van ser campions. El sènior de la Concòrdia va aconseguir la lliga anterior l’ascens a la Segona Nacional.

Destacar també que dues jugadores del sènior de la Concòrdia, Sonia Blanco i Laia Martínez, ha estat convocades per participar aquest vespre a Cornellà en un entrenament de la selecció catalana sub-21. A més, altres quatre jugadores, Priscila Martínez, Paula Jiménez, Judit Moya i Anna Escribano, es van entrenar ahir amb la selecció comarcal juvenil.

Publicitat

Publicitat

Més notícies