Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El dimecres comencen els treballs de poda de l’arbrat urbà de la Llagosta

Aquest dimecres, 4 de novembre, comencen els treballs de poda de l’arbrat urbà de la Llagosta. La poda, a càrrec de l’empresa Fundació Viver de Bell-lloc, s’iniciarà al passeig de Pintor Sert i posteriorment s’estendrà a altres carrers, places, parcs i avingudes. Es preveu que tots els treballs finalitzin cap al 24 de desembre.

La Policia Local recorda que el dimarts, 3 de novembre, es senyalitzarà per evitar l’aparcament de vehicles a la zona del passeig del Pintor Sert on es farà la poda. I es recomana que la ciutadania estigui alerta davant les restriccions d’aparcament que durant les properes setmanes afectaran altres carrers i avingudes de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies