Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El cens electoral per als comicis generals es pot consultar fins al 9 de novembre

Els veïns de la Llagosta poden consultar des d’avui i fins al 9 de novembre el cens electoral a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) per poder votar als comicis generals del 20 de desembre. L’horari de consulta és de dilluns a divendres al matí, de 8.30 a 14 hores, i dimarts i dijous a les tardes, de 16 a 20 hores.

Com cada vegada que s’inicia un procés electoral, les persones majors de 18 anys amb nacionalitat espanyola poden consultar el cens electoral per verificar que les seves dades personals són correctes. Per poder exercir el dret a vot a les eleccions del 20 de desembre és condició indispensable aparèixer en aquest cens. Les possibles reclamacions es podran formalitzar a la mateixa OAC.

Publicitat

Publicitat

Més notícies