Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Prèvia esportiva del cap de setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre

En futbol sala, a la Segona Nacional femenina el Club Deportivo la Concòrdia rep el Vallirana al CEM El Turó el dissabte a les 17.30 h. A la Primera Nacional Catalana masculina, el grup B, el FS Unión Llagostense visita el Porqueres el dissabte, mentre que el filial de la Unión Llagostense descansa.

En futbol, a la Quarta Catalana masculina, grup 8, el CE la Llagosta visita el camp del Sant Fost aquest dissabte a les 18 h. En veterans, a la Divisió d’Honor, el CD Viejas Glorias es desplaçarà per jugar contra el Sant Quirze el dissabte.

En handbol, A la Segona Catalana masculina, grup B, el JH la Llagosta rep el BM Barberà al poliesportiu Antonio García Robledo el dissabte a les 19.45 h. A la Tercera Catalana, grup A, el filial masculí del JH la Llagosta visita el Parets B el diumenge a les 09.15 h, mentre que l’HC Vallag descansa. A la Primera Catalana femenina, grup C, el JH la Llagosta visita el Sant Llorenç – Sant Feliu de Llobregat el diumenge

Publicitat

Publicitat

Més notícies