Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament ha celebrat avui un acte informatiu adreçat a persones amb grau 1 de dependència

IMG_0208L’Ajuntament de la Llagosta ha organitzat aquest matí una xerrada informativa sobre el procés d’elaboració del Programa Individual d’Atenció. L’acte anava adreçat a persones amb el grau 1 de dependència i als seus familiars. A la Llagosta, hi ha actualment 107 persones amb el grau 1 de dependència reconegut.

La xerrada, que ha tingut lloc al Centre Cultural, ha anat a càrrec de Salomé de las Morenas, tècnica del Consell Comarcal del Vallès Oriental, que ha explicat als assistents el sistema català per a l’autonomia i l’atenció a la dependència en grau 1 de la Generalitat. L’alcalde, Óscar Sierra, ha estat l’encarregat d’obrir l’acte i donar la benvinguda als assistents. La regidora de Serveis Socials, Antonia Illescas, també hi ha estat present.

Durant l’acte, s’ha parlat dels recursos que posa la Generalitat a disposició de les persones que tenen reconegut un grau 1 de dependència a partir dels canvis que es van produir al mes de juliol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies