Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El CE la Llagosta defensarà el lideratge al camp del Sant Fost

El CE la Llagosta defensarà el lideratge de la Quarta Catalana, al grup 8, al camp del Sant Fost després de situar-se primer classificat amb la victòria contra el Llano Sabadell B. Els llagostencs van sumar el cinquè partit guanyat de la temporada contra els sabadellencs per 3 a 1 el passat dissabte al Joan Gelabert.

L’equip d’Humberto Velasco va dominar en el marcador durant tot el partit. Al descans van arribar 2 a 0 amb gols de Miquel Marfà i Ionut Raduta. A la segona part el Llano Sabadell B va escurçar la diferència al minut 84, però quatre minuts més tard els llagostencs van marcar el tercer gol, obra de Miquel Marfà que signava un doblet.

Amb la victòria, el CE la Llagosta s’aprofita de la derrota de la Lourdes i li pren el primer lloc de la classificació. Els de la nostra localitat són l’únic equip invicte del seu grup després d’un empat i quatre victòries. Aquest dissabte els llagostencs visiten el camp del Sant Fost a les 18 h, conjunt que es troba al quart lloc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies