Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

L’HC Vallag guanya a l’Ascó i es manté al tercer lloc de la Tercera Catalana

El sènior de l’Handbol Club Vallag va guanyar el tercer partit de la Tercera Catalana el cap de setmana passat. Els llagostencs van imposar-se 30 a 33 a la pista de l’Ascó i segueixen al tercer lloc de la classificació, ara amb 7 punts.

El partit contra l’Ascó va destacar per un joc dur entre els dos equips, sobretot pels locals que va ser permès per l’àrbitre. El resultat va ser força ajustat durant tot el partit i al descans van marxar els llagostencs amb 1 gol d’avantatge. A la represa va continuar la mateixa intensitat entre els dos equips, però els de Pedro Iglesias van acabar guanyant amb 3 gols de marge.

Aquesta setmana el conjunt de la nostra localitat no té cap partit ja que té jornada de descans. El següent partit del Vallag serà en la sisena jornada com a local contra el Sant Cugat C.

Publicitat

Publicitat

Més notícies