Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament organitza una xerrada sobre el Programa Individual d’Atenció

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà demà una sessió informativa sobre el procés d’elaboració del Programa Individual d’Atenció (PIA) adreçada a persones i familiars de persones en situació de dependència.

El PIA és un protocol que posen en marxa els serveis socials dels ajuntaments per determinar les modalitats més adients a les necessitats de les persones en situació de dependència pel que fa als serveis i les prestacions econòmiques previstes a la resolució pel seu grau i nivell. Per elaborar el PIA, els serveis socials concerten una entrevista amb la persona, familiar o entitat tutelar per conèixer les seves preferències pel que fa a les prestacions i els serveis que preveu la Llei de la Dependència.

La xerrada de demà explicarà com funciona el programa i quins passos segueixen els Serveis Socials del Consistori per elaborar-lo. L’acte tindrà lloc al Centre Cultural a partir de les deu del matí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies