Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La Biblioteca va obrir de nit per explicar relats de por

DSC09105Una quarantena de persones van assistir ahir a la recital de contes que va fer la Biblioteca de la Llagosta amb motiu de la celebració de Tots Sants. L’acte va tenir lloc a les 21 h, fora de l’horari habitual de l’equipament.

Per tercer any consecutiu, les membres del Taller de Contes de la Biblioteca, que dirigeix Conchi Fernández, van llegir històries de misteri creades per elles mateixes i una adaptació d’un fragment de Don Juan Tenorio. Les contacontes vestien disfresses per caracteritzar-se en personatges de contes de por. A més, la Sala Infantil, que acollia l’activitat, també estava decorada per ambientar el públic.

Per acompanyar les històries, quatre alumnes de l’Escola Municipal de Música van improvisar acords de guitarra que oferien un so tenebrós.

Publicitat

Publicitat

Més notícies