Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El JH la Llagosta perd contra el Gavà B i baixa al penúltim lloc

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va perdre el tercer partit de la temporada a la pista del Gavà B. Els de Xavier Canalejas no van poder contra el fins aleshores cuer de la Segona Catalana, al grup B, i van encaixar una derrota per 29 a 23 el diumenge passat.

El partit durant la primera meitat va ser un domini total dels locals, que van marxar al descans de la mitja part guanyant de 6 gols. A la represa el joc llagostenc va escurçar la diferència fins als 3 gols, però el Gavà B va saber gestionar la diferència i va acabar guanyant amb 6 gols d’avantatge. Els llagostencs van manifestar que el Gavà B havia utilitzat jugadors del seu primer equip, que juga a la Primera Estatal, fet que va complicar el compromís.

El conjunt de la nostra localitat segueix amb 1 punt després de quatre jornades i necessita puntuar per sortir del penúltim lloc. El Joventut Handbol rep el dissabte el Barberà, que ocupa el cinquè lloc amb 4 punts. El partit es jugarà el dissabte al poliesportiu Antonio García Robledo a les 19.45 h.

Pel que fa el filial masculí, que juga a la Tercera Catalana, va sumar la segona victòria de la temporada. Els llagostencs van imposar-se amb contundència el dissabte contra el Llavaneres Maresmeweek per 26 a 14. Amb la victòria el Joventut Handbol B se situa al setè lloc amb 4 punts i aquest diumenge visitarà el derbi vallesà contra el Parets B, que són segons amb un ple de victòries. De fet, gran part de l’equip llagostenc està format per jugadors que l’any passat formaven part del club paretà.

El sènior femení del JH la Llagosta va perdre el diumenge contra la Cooperativa Sant Boi per 13 a 33. Aquesta va ser la quarta derrota de l’equip llagostenc al grup C de la Primera Catalana. Les llagostenques són antepenúltimes, encara sense puntuar, i diumenge visiten la pista de l’equip cuer, el Sant Llorenç – Sant Feliu de Llobregat, que tampoc ha puntuat fins ara.

Publicitat

Publicitat

Més notícies