Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

TELL i el Restaurant SAK presenten el sopar espectacle ‘Halloween 2015. Lock the door’

El grup de teatre TELL de la LlaPASSATGE TERRORgosta i el Restaurant SAK i Llagotel organitzen un passatge del terror i un sopar espectacle al Centre Cultural per celebrar la nit de Tots Sants. Sota el nom Halloween 2015. Lock the door (tanca la porta amb clau), una vintena d’actors i actrius posaran la pell de gallina durant una hora i tres quarts als visitants que s’atreveixin a viure l’experiència. L’escenificació de l’espectacle es desenvoluparà en 300 metres quadrats i inclourà un àpat a l’escenari del Centre Cultural cuinat especialment per a l’ocasió per l’equip del Restaurant SAK.

La direcció artística i la construcció dels decorats de Lock the door ha anat a càrrec de l’escenògraf llagostenc José Antonio Guerra, que ja ha treballat anteriorment en projectes similars. Tot i així, aquesta és la primera vegada que ho fa de la mà de la companyia TELL. L’espectacle també ha rebut l’ajut de diversos comerços de la Llagosta a través del seu patrocini.

Les funcions tindran lloc dijous a les 21.30h, divendres i dissabte a les 21 h i a les 23 h, i dissabte a les 14 h. El preu de les entrades és de 25 euros i els tiquets es poden adquirir al Restaurant SAK i Llagotel.

El grup de teatre TELL, com en altres anys, també farà passis independents del passatge del terror. Divendres i dissabte, de 18 a 20.30 h i de 21 a 00.30 h, les persones que vulguin passar por podran acostar-se al Centre Cultural per gaudir del muntatge de l’equip de TELL.

Publicitat

Publicitat

Més notícies