Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

La colla Gegantera recapta fons per a la Marató de TV3

Foto: Facebook de la Colla Gegantera de la Llagosta
Foto: Facebook de la Colla Gegantera de la Llagosta

La Colla Gegantera de la Llagosta va recaptar dissabte 170 euros per a La Marató de TV3. L’entitat va organitzar dissabte tot un seguit d’actes per sensibilitzar sobre la causa solidària d’aquest any, la lluita contra la diabetis i l’obesitat. La programació es presentava sota el nom d’Ageganta’t per la Marató.

Al matí, els gegants de la Llagosta van fer una cercavila fins a la plaça d’Antoni Baqué, on va començar una gimcana. Els participants havien d’ajudar al gegantó de la Colla, el Llago, donant-li consells saludables perquè pugui prevenir la diabetis. Per participar a l’activitat s’havia de fer alguna aportació econòmica.

A la tarda, la Colla Gegantera va celebrar la festa Zumba Gegant, una sessió d’aquesta modalitat esportiva que van dirigir els monitors Alexis Rosales i Belinda Martín. A banda dels participants, els gegants llagostencs també es mouran a ritme de zumba en diverses ocasions. La intenció d’aquesta proposta era donar importància a l’activitat física per prevenir la diabetis.

Durant tota la jornada, la plaça d’Antoni Baqué també va acollir una taula informativa amb documentació relacionada amb les dues malalties i una guardiola per dipositar els donatius solidaris, la Guardiola Gegant.

Publicitat

Publicitat

Més notícies