Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El Joventut Handbol va presentar tots els seus equips dissabte al CEM El Turó

CSG7s4JWUAAxVTqEl Joventut Handbol la Llagosta va fer dissabte la presentació dels setze equips que té aquesta temporada 2015-2016. L’acte va tenir lloc al Complex Esportiu Municipal El Turó i va ser amenitzat per Lotokotó.

El Joventut Handbol compta aquesta temporada amb 16 equips masculins i femenins de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet, sènior i màster i amb gairebé 200 esportistes.

Durant la presentació, van prendre la paraula la presidenta del club, Elsa Flórez; el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomás Moral, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Llagosta, Jordi Jiménez. El Joventut Handbol la Llagosta va recollir durant l’acte aliments, que seran donats a Rems per tal que els distribueixi entre famílies necessitades de la Llagosta. La presentació va acabar amb una gran fotografia de família.

Publicitat

Publicitat

Més notícies