El Joventut Handbol va presentar tots els seus equips dissabte al CEM El Turó

0
115

CSG7s4JWUAAxVTqEl Joventut Handbol la Llagosta va fer dissabte la presentació dels setze equips que té aquesta temporada 2015-2016. L’acte va tenir lloc al Complex Esportiu Municipal El Turó i va ser amenitzat per Lotokotó.

El Joventut Handbol compta aquesta temporada amb 16 equips masculins i femenins de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet, sènior i màster i amb gairebé 200 esportistes.

Durant la presentació, van prendre la paraula la presidenta del club, Elsa Flórez; el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomás Moral, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Llagosta, Jordi Jiménez. El Joventut Handbol la Llagosta va recollir durant l’acte aliments, que seran donats a Rems per tal que els distribueixi entre famílies necessitades de la Llagosta. La presentació va acabar amb una gran fotografia de família.

Publicitat