Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El sènior del CD la Concòrdia empata (1-1) amb el Joventut Elx

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia va empatar dissabte a un gol a la pista del Joventut Elx. El conjunt de la nostra localitat va fer mèrits per sumar els tres punts, però la portera del Joventut Elx va protagonitzar una gran actuació i va evitar el triomf llagostenc.

El Joventut Elx va inaugurar el marcador i la Concòrdia va empatar abans del descans amb un gol d’Estefa. A la segona part, les de Tati Torres van buscar el gol de la victòria, però no el van aconseguir.

La Concòrdia es manté en segona posició amb 10 punts, a dos del líder, el San Isidro, que va descansar el cap de setmana passat. Dissabte, a partir de les 17.30 hores, el conjunt llagostenc rebrà la visita al CEM El Turó del Vallirana, que ve de guanyar per 5 a 3 el Santa Rosa i que és el cinquè classificat amb 7 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies