Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

VIP’S la Llagosta torna a organitzar el taller d’iniciació a la música electrònica

L’Associació de DJ’s VIP’S la Llagosta ha obert les inscripcions a la segona edició del taller d’iniciació a la música electrònica i la tècnica de discjòquei. Les classes començaran el 6 de novembre i tindran lloc cada divendres de 19.30 a 21.30 h al Nou Casal.

El taller té un cost de 35 euros i s’adreça especialment a adolescents i joves, tot i que no hi ha límit d’edat. Per prendre-hi part, no cal tenir experiència prèvia ni comptar amb equip de DJ propi. El curs inclou classes teòriques i pràctiques en cabines domèstiques i professionals. Les persones interessades a realitzar aquest curs han de fer-ho constar al correu electrònic vinilosasoc@hotmail.com, indicant el nom i cognoms, el telèfon i la seva data de naixement. Les places són limitades.

La primera edició del taller d’introducció a la música electrònica, l’any passat, va tenir molt bona acceptació per part dels participants. Per aquest motiu, ara l’Asociació de DJ’s VIP’S la Llagosta ha volgut repetir l’experiència i torna a animar el jovent a introduir-se al món dels DJ.

Publicitat

Publicitat

Més notícies