Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Prèvia esportiva del cap de setmana del 24 i 25 d’octubre

En futbol sala, a la Segona Nacional femenina el Club Deportivo la Concòrdia visita el Joventut Elx el dissabte. Pel que fa a la Primera Nacional Catalana, grup B, el primer equip masculí del FS Unión Llagostense rep el Cadaqués el dissabte al CEM El Turó a les 17.15 h; mentre que a la Primera Territorial, grup A, el filial del FS Unión Llagostense rep el Futsal Santa Susanna el diumenge al CEM El Turó a les 12 h.

En futbol, a la Quarta Catalana, grup 8, el primer equip masculí del CE la Llagosta rep el Llano Sabadell B el dissabte al camp Municipal Joan Gelabert a les 19.15 h. En categoria veterans, a la Divisió d’Honor, el Viejas Glorias rep el Badia al Municipal Joan Gelabert a les 17 h.

En handbol, a la Segona Catalana masculina, grup B, el primer equip del JH la Llagosta visita el Gavà B el diumenge a les 13.20 h. Mentre que a la Tercera Catalana, grup A, el filial del JH la Llagosta rep el Llavaneres Maresmeweek el dissabte al CEM El Turó a les 19h i l’HC Vallag visita l’Ascó el dissabte a les 17 h. Pel que fa a la Primera Catalana femenina, grup C, el sènior del JH la Llagosta rep l’Handbol Cooperativa Sant Boi el diumenge al pavelló Antonio García Robledo a les 12.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies