El Joventut Handbol presenta aquest dissabte els seus equips al CEM El Turó

0
70

El Joventut Handbol la Llagosta farà demà la presentació de tots els seus equips de la temporada 2015-2016. L’acte se celebrarà al Complex Esportiu Municipal El Turó a partir de les 20.15 hores, quan acabi el partit de lliga del sènior B.

El Joventut Handbol compta aquesta temporada amb 16 equips masculins i femenins de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet, sènior i màster. L’única categoria que no té coberta és la juvenil, però l’entitat espera tenir la propera temporada algun equip d’aquesta edat.

A la presentació de demà assistiran el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomás Moral, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Llagosta, Jordi Jiménez. El Joventut Handbol la Llagosta demana a totes les persones que s’apropin demà al Complex Esportiu Municipal El Turó que portin aliments, que seran lliurats a Rems per tal que els faci arribar a famílies necessitades de la nostra localitat. L’acte de presentació estarà amenitzat per Lotokotó.

Publicitat