Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol presenta aquest dissabte els seus equips al CEM El Turó

El Joventut Handbol la Llagosta farà demà la presentació de tots els seus equips de la temporada 2015-2016. L’acte se celebrarà al Complex Esportiu Municipal El Turó a partir de les 20.15 hores, quan acabi el partit de lliga del sènior B.

El Joventut Handbol compta aquesta temporada amb 16 equips masculins i femenins de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet, sènior i màster. L’única categoria que no té coberta és la juvenil, però l’entitat espera tenir la propera temporada algun equip d’aquesta edat.

A la presentació de demà assistiran el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomás Moral, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Llagosta, Jordi Jiménez. El Joventut Handbol la Llagosta demana a totes les persones que s’apropin demà al Complex Esportiu Municipal El Turó que portin aliments, que seran lliurats a Rems per tal que els faci arribar a famílies necessitades de la nostra localitat. L’acte de presentació estarà amenitzat per Lotokotó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies