Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El futbolista Antonio Gómez, satisfet amb el seu inici de lliga amb la Montañesa

El llagostenc Antonio Gómez es mostra satisfet amb l’inici de lliga d’aquesta temporada amb la Montañesa a la Tercera Divisió. El futbolista compleix la seva segona temporada amb l’equip barceloní en la quarta màxima categoria estatal.

Gómez, que juga de davanter, està tenint més protagonisme enguany dins el terreny de joc respecte al curs passat, tot i que des de fa una setmana està lesionat. Gómez pateix una lesió lleu en el lligament intern del genoll dret però aquest cap de setmana ja podria reaparèixer en la desena jornada en el partit al camp del Peralada.

Fins aleshores Gómez ha marcat dos gols entre els sis partits que ha participat, jugant en un com a titular. Després de 9 jornades disputades, la Montañesa ocupa el vuitè lloc amb 13 punts i està a 3 punts dels llocs d’ascens. L’objectiu principal de l’equip és la permanència, però no es descarta intentar fer la promoció per pujar, tal i com indica Antonio Gómez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies