Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

El Casal d’Avis de la Llagosta tindrà aviat una porta automàtica

L’Agrupació de Jubilats i Pensionistes de la Llagosta està portant a terme, amb la col·laboració de l’Ajuntament, diverses millores al Casal d’Avis. Una de les més destacades és la instal·lació en els propers dies d’una porta automàtica per facilitar l’accés a l’edifici a persones de mobilitat reduïda. També està previst canviar la rampa que hi ha a l’entrada.

A la sala situada a la primera planta s’han col·locat cortines per tal de poder fer a partir d’ara una sessió de cinema un dia a la setmana. A més, a la sala de la planta baixa també s’han posat cortines per separar millor els espais.

També es faran reparacions de petits desperfectes que s’han anat acumulant al llarg del temps en diverses dependències del Casal d’Avis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies