Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

La Colla Gegantera de la Llagosta ‘s’ageganta’ per La Marató de TV3

cartell zumba gegantsLa Colla Gegantera de la Llagosta se suma a La Marató de TV3 amb una jornada, dissabte, amb activitats de tota mena. Sota el nom Ageganta’t per La Marató 2.0, l’entitat recaptarà fons per la causa solidària d’aquest any, la lluita contra la diabetis i l’obesitat.

A les 10.30 h, els gegants de la Llagosta -el Josepet, la Blanqueta i la Torradeta- iniciaran una cercavila des del Centre Cultural fins a la plaça d’Antoni Baqué. A les 11 h, a la mateixa plaça, el Llago, el nou gegantó de la Colla, serà el protagonista de les activitats familiars de sensibilització. Infants i adults hauran de donar-li consells saludables perquè pugui prevenir la diabetis i l’obesitat.

Durant tota la jornada, la plaça d’Antoni Baqué també acollirà una taula informativa amb documentació relacionada amb les dues malalties i una guardiola per dipositar els donatius solidaris, la Guardiola Gegant. Tothom qui hi participi, podrà sumar-se als actes que farà la colla aquest dia.

A la tarda, de 17 a 18.30 h, la Colla Gegantera celebrarà la festa Zumba Gegant, una sessió d’aquesta modalitat esportiva dirigida pels monitors Alexis Rosales i Belinda Martín. A banda dels participants, els gegants llagostencs també es mouran a ritme de zumba en diverses ocasions.

Aquest cap de setmana, els gegants també faran un sortida. Diumenge al matí, la Colla Gegantera participarà a la cinquena Trobada dels Geganters de Sant Adrià de Besòs. Com sempre, la sortida és oberta a tothom qui vulgui acompanyar el Josepet, la Blanqueta i la Torradeta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies