Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El Vallag s’imposa amb comoditat contra el Sant Joan Despí C

El sènior de l’Handbol Club Vallag va guanyar 33 a 22 contra el Sant Joan Despí C en la tercera jornada de la Tercera Catalana. Els llagostencs de Pedro Iglesias ocupen el tercer lloc amb 5 punts, a tan sols 1 punt dels dos primers classificats, Sant Cugat C i Parets B, primer i segon respectivament.

El Vallag va dominar el compromís i va deixar mostres de la seva superioritat durant tot el partit. Tot i que a l’inici el partit va ser més ajustat, el marcador es va anar ampliant a mesura que avançaven els minuts. Al final, el Vallag va guanyar per 11 gols d’avantatge.

El següent partit dels llagostencs serà a la pista de l’Ascó que és antepenúltim amb tres derrotes. El compromís tindrà lloc el dissabte a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies