El gol d’Aitor Carrionero dóna la quarta victòria al CE la Llagosta

0
90

Un solitari gol d’Aitor Carrionero va donar la quarta victòria en cinc jornades del primer equip masculí del CE la Llagosta a la Quarta Catalana. Els d’Humberto Velasco van guanyar 0 a 1 contra l’Escola Futbol Base Sentmenat el diumenge passat.

El gol llagostenc va arribar al minut 2 i va permetre sumar 3 punts importants pels llagostencs per seguir en la part alta. De fet, els de la nostra localitat continuen al segon lloc, ara amb 13 punts i a 2 punts del líder, que segueix sent la UD Lourdes amb un ple de victòries.

El següent partit dels llagostencs serà aquest dissabte contra el Llano Sabadell B al camp Municipal Joan Gelabert a les 19.15 h. Els del Vallès Occidental ocupen el tercer lloc amb 9 punts.

Publicitat