Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El gol d’Aitor Carrionero dóna la quarta victòria al CE la Llagosta

Un solitari gol d’Aitor Carrionero va donar la quarta victòria en cinc jornades del primer equip masculí del CE la Llagosta a la Quarta Catalana. Els d’Humberto Velasco van guanyar 0 a 1 contra l’Escola Futbol Base Sentmenat el diumenge passat.

El gol llagostenc va arribar al minut 2 i va permetre sumar 3 punts importants pels llagostencs per seguir en la part alta. De fet, els de la nostra localitat continuen al segon lloc, ara amb 13 punts i a 2 punts del líder, que segueix sent la UD Lourdes amb un ple de victòries.

El següent partit dels llagostencs serà aquest dissabte contra el Llano Sabadell B al camp Municipal Joan Gelabert a les 19.15 h. Els del Vallès Occidental ocupen el tercer lloc amb 9 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies