Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense goleja l’Hostalriquenc 3 a 7

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense continua invicte en la Primera Nacional catalana després de tres jornades disputades. Els llagostencs es van imposar a domicili contra l’Hostalriquenc per 3 a 7.

Els de José Manuel Poyato es van mostrar intractables i ja a la primera part guanyaven per 0 a 2. A la represa no van deixar capgirar-se el resultat i amb el partit controlat van marcar cinc gols més, mentre que els locals van fer tres. Els golejadors dels llagostencs van ser Juan Cralos per partida triple, dos més de David Soria i els gols de Juan i José Ángel.

Amb la victòria, la Unión Llagostense ocupa el segon lloc amb 9 punts, que són els mateixos que el primer classificat, l’Olimaja. El següent partit dels llagostencs serà contra el Cadaqués, que encadena tres derrotes. El compromís tindrà lloc al CEM El Turó el dissabte a les 17.15 h.

Pel que fa el filial masculí, a la Primera Catalana, no va jugar la tercera jornada per falta de jugadors de l’equip local, l’Inter Sentmenat B. El partit s’ha ajornat fins al 9 de gener. La propera jornada dels llagostencs que dirigeix Alberto Gil serà contra el Futbol Santa Susanna el diumenge a les 12 h al CEM El Turó. L’equip de la nostra localitat suma 6 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies