Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

Els gols de Bibi i Muñoz donen la victòria al Viejas Glorias al camp del Pomar

El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar a domicili contra el Pomar per 0 a 2 el cap de setmana. Els de la nostra localitat ocupen el segon lloc amb 15 punts i estan a 1 punt del líder, el Tibidabo.

El conjunt de la nostra localitat va ser superior al Pomar, tot i que el resultat va ser ajustat fins al final del partit. A la mitja hora de joc Bibi va avançar els llagostencs i durant la represa els de la nostra localitat van gaudir de moltes ocasions per marcar però sense èxit. El 0 a 2 definitiu no va ser possible fins al temps afegit quan Muñoz va marcar un gran gol de falta.

En la propera jornada, els llagostencs reben la visita del Badia, que ocupa el desè lloc amb 8 punts. El compromís tindrà lloc el dissabte a partir de les 17 h al camp Municipal Joan Gelabert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies