Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El Taller de Teatre de la Biblioteca omple el Centre Cultural amb el muntatge ‘Negra nit a la Pineda Fosca i altres relats’

negra nit 004
Part de les actrius de ‘Negra nit…’ amb la directora, Conchi Fernández.

En el marc de la celebració de la Quarta Setmana del Teatre de la Llagosta, el Centre Cultural ha acollit aquesta tarda la representació del muntatge del grup del Taller de Teatre de la Biblioteca.

Sota el títol Negra nit a la Pineda Fosca i altres relats, la funció ha reunit tres històries, dues adaptacions de la dramaturga Emilia Murillo i una peça escrita en bona part per una de les alumnes del taller de la Biblioteca, Lluïsa Fernández. La primera peça, De com la Llagosta va perdre les seves fonts, rius i llacs, era una auca oral sobre la desaparició dels recursos hídrics de la Llagosta. La segona obra ha estat una versió lliure en clau còmica del clàssic de Zorrilla Don Juan Tenorio. La creació que ha escrit Fernández amb l’ajuda de les alumnes del taller, Negra nit a la Pineda Fosca, ha estat l’última interpretació, un relat inspirat en la Pineda Fosca de la Llagosta que inclou bandolers i dones acusades de bruixeria. Aquesta darrera peça ha estat precedida per un vídeo musical interpretat pels alumnes i professors de l’Escola de Música Municipal de la Llagosta per ambientar la dramatúrgia.

El Taller de Teatre de la Biblioteca està dirigit per la responsable d’activitats de l’equipament Conchi Fernández. Malgrat que només fa sis setmanes que es va posar en marxa, la seva primera funció ha estat molt ben rebuda per un públic que ha omplert el pati de butaques del Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies